čtvrtek, března 29, 2012

Vítězství nad chřipkou potvrzeno.

Sice mám kliku na to, že to umím zakřiknout (jsem dítě ne-štěstěny), tak i přesto řeknu, že moje bitva se střevní chřipkou dopadla pro mě vítězstvím. Je skoro až neuvěřitelné, že vlastně mě ta střevní chřipka opustila tak brzo, v úterý ráno jsem lehla, šlo to horem i dolem, horečky. Celý den jsem tedy nejedla a skoro jsem se bála něco sníst (opravdu, ten zamilovaný pohled na dva ležící malé piškoty vedle postele byl nevydržel ani kámen). Včera jsem si dala první rohlík (kdyby jste viděli, jak mi žaludek skákal radostí!), potom jsem k obědu měla file a brambor (jo, toho jsem se bála, ale díky bohu v pohodě). Za celý den žádné zvracení, žádná horečka, prostě nic .. Super! A dneska? Ráno jsem se zlidštila a vrhla se do práce. Za chvíli pádím na trénink a přijdu až pozdě večer. Zatím jsem v pohodě :) 

Ale dietku prozatím nechám. Rozhodně se nevrhnu na 20 kg prase nebo 40 super pálivých křidýlek z KFC. To je asi to hlavní - s tou dietou vydržet a opravdu si být na 100% jistá, že viróza je pryč .. 

Jak jste na tom vy? Žijete? Jste nemocní? Chráníte se nějak? 


Tumblr_m1laqwt2er1r9k8yio1_500_large

6 komentářů:

  1. shit, ale střevní chřipka teďka řádí všude, no.. hlavně, že už je to dobré a pomalu jíš:D

    OdpovědětVymazat
  2. To je dobře, ž euž ti líp.:)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobře, že už seš zdravá :)

    OdpovědětVymazat
  4. Opravdu nejsem zdravá, co já bych dala za střevní chřipku (doufám, že jsem si to teď nepřivolala :D), i když to taky není žádná radost, ale antibiotika a píchané ucho si taky zrovna nechválím..:D

    OdpovědětVymazat
  5. tak jsme na tom stejně. :) taky jsem konečně vyhrála nad dvoutýdenní chřipkou :D

    OdpovědětVymazat
  6. Teď jsem v pořádku..:)


    Jsem tvůj follower, budu ráda, když ty budeš i můj..:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)