úterý, dubna 17, 2012

Co ty jsi za číslo? (What's Your Number?)


CZ: Co ty jsi za číslo? 
EN: What's Your Number?

Romantická komedie, 106minut, r. 2011

Hlavní postavy: Anna Faris (Scary Movie, Zkrocená hora, Žába k zulíbání) a Chris Evans (Puncture, Parchanti, Fantastická čtyřka).

Popis: Ally Darling (Anna Faris) je celkem nesvá po zjištění v jednom článku v časopise, že 98% amerických žen, které měly za svůj život 20 a více sexuálních partnerů, mají problém se vdávat. Proto se rozhodne spočítat své partnery a zjistí, že je jen tak tak na hranici a proto udělá razantní krok - nebude s nikým spát, dokud nebude vědět, že dotyčný muž je ten pravý. Se svým sousedem Colinem se dohodne, že ji pomůže vypátrat všechny její ex-milence a zjistí tak, jestli si z nich někdo nezaslouží ještě jednu šanci. Ne vždycky ovšem se pořadí najít všechny hned a snadno.

Osobně jsem si tento film hluboce oblíbila. Zaprvé už kvůli hlavní herečce, kterou jsem měla ráda už od prvních dílů Scary Movie, zadruhé z toho důvodu, že je to vlastně typická americká slaďárna, kde většinou všichni tuší, jak to dopadne a zatřetí proto, že samotná tématika se mě oslovila (ne kvůli tomu, že si připadám stejně prosím Vás!). Během celého filmu je spousta romantických, ale i legračních chvilek a věřím tomu, že pro smutné a nudné večery se to jeví jako dobrý společník.

Trailer (plus české titulky)
 


6 komentářů:

  1. Vypadá to fakt dobře :D Dostal mě ten konec traileru :DDD

    OdpovědětVymazat
  2. už sem viděla 3x, hodně mě baví, ten herec je sladkej! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna včera jsem na to viděla trailer :D..sice mám v plánu se na to mrknout, ale ještě jsem si to nestáhla. Uvidím o víkendu. I kámoška říkala, že je to dobré :)

    OdpovědětVymazat
  4. ten film mám stáhlej už nějakou dobu a furt né a né se k němu dokopat ! ale hrozně mě láká :D

    OdpovědětVymazat
  5. Stáhnu si to a kouknu, až bude čas :)

    OdpovědětVymazat
  6. Už jsem si říkala, že se na to budu muset kouknout. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)