středa, dubna 18, 2012

Dobrou noc a pevné nervy přeji sama sobě.

Dobrou noc prďolátka. Zítra mě čeká krutý den (ostatně jako vždy) a od rána pěkně smrdět v práci a následně utíkat trénovat. Ani nevíte, jak moc se tam zítra netěším (myslím do práce!) a jak nejradši bych napsala SMS "Už nikdy nepřijdu, pošli mi výpověď poštou a sbohem". To ovšem nejde a já musím překousnout nepříjemný a bodavý pohled šéfové po tom, co vyslovím svoje "Ne" dostatečně jasně, aby pochopila, že musí brzo najít náhradu.

Dneska jsem byla na pohovoru v O2. Opravdu ironií osudu je, že než jsem odcházela, tak mamka si dělala srandu zrovna u reklamy na O2 (víte tu novou ohledně O2 Guru), že bych to prý mohla dělat. Haha, hihi. Zasmály jsme se, ale moje matinka nebyla daleko od pravdy. Ou shit! Nabídku na tuhle pozici jsem dostala od rodinné známé a nevěděla jsem o práci nic. A pak dostanu sodu jako prase. Práce na plný úvazek, od rána do večera a každý den. No to byl šok a strašně jsem v jednu chvíli litovala toho, že chci na vysokou. Krásný plat, vlastní Smartphone, MacBook, mobilní internet atd. PROSTĚ NEJSEM KLIKAŘKA! Když uvažuji, že seknu se školou a najdu si prostě práci, nic nenajdu. Pak si kráva (s prominutím) odešlu přihlášku, zaplatím prachy a najednou mi spadne tohle do klína? Pak jsem tak i přemýšlela a se slovy " .. ostatní kandidátky sice měly praxi, ale v něčem mi prostě nevyhovovaly .. " jsem se podívala na své prsa a řekla jsem, že možná ten černý stín za pozicí asistentky nebude jen tak (znáte moc dobře ty filmy, jak jsou ty asistentky využívány trochu i na něco jiného...). Okej, o to nestojím .... 

... ovšem v tomto případě bych to brala, i kdybych měla plat 20kč/h
Damonsalvatore15659875500500_large
(foto: http://thetwilightsaga.com)

5 komentářů:

  1. Hmm, v případě Iana s tím naprosto souhlasím ;).

    Máš to teď dost tvrdý...tak snad dnešek se šéfovou nějak zvládneš, držím palce :).

    OdpovědětVymazat
  2. BoniT,BoniT!! Juhůů! Ty jsi tady,zase píšeš! Chyběla jsi mi :-) Jsem moc ráda že jsi tu, sice né na blogu ale tam jsou samí bláázni!Jsem moc ráda že zas píšeš,že jsi prostě tu,nevíš jakou mám radost! :-)

    ále, v práci to zvládneš :-) Mě se to dobře kecá, já nepracuju :D ..a na jaký trénink(přirozená-nepřirozená zvědavost) Já myslela že pracuješ v té cukrárně nebo tak nějak :D :-) O2,jo? Na tu u nás neni signál,jedině na Vodafon a to musím lézt na kopec :D Jináč, na jakou školu se chystáš?

    Oooooooo Damonek, já já bych ho chtěla! ňam,ňam ^^

    OdpovědětVymazat
  3. Ať to se šéfovou zvládneš :-* ta práce zní skvěle:) ale všechno záleží na tobě no :P držím palce :))

    OdpovědětVymazat
  4. jůůů tvd a jinak krásný blogspot :))

    OdpovědětVymazat
  5. Zvládneš to! Věříme Ti všichni. No prostě Ian. :) :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)