středa, dubna 11, 2012

Dorazila jsem, vyřešilo se a celý život v prdeli.

Zdravím. Tak jsem (jak jsem slíbila vám, tak i mým rodičům) dnešním večerem vrátila jakože domů. S dvaceti taškami, žaludkem až v krku (z těch nervů, jak přednáška bude vypadat) a tak dále. Přednáška byla, asi dvouhodinová. Vyslechla jsem si dost na to, aby se mi udělalo na celý den zle. Oficiálně jsem dostala pod nos to, že ať si vydělám co si vydělám, tak zaplatím kompletně jednu třetinu celého nájmu v bytě (nechci říkat prostě, kolik to činí, ale tak žiji v centru Prahy, velký byt, tak vám to snad dojde). Plus veškerá voda, internet, televize, plyn atd. Mňamka. Cena celého toho, co mám platit se tak ukrutně zvýšila oproti předchozí částce, že moje práce ani zdaleka nepokryje to, co by měla. Takže během rozčileného řvaní mých rodičů jsem prohodila jediné "Budu se stěhovat". Nebudu kecat, že měli šok. Nečekali to. Spíš se mi smáli, že nic levnějšího než bych teď platila nenajdu. Ale já našla. Za totálně směšnou částku bych byla s kamarádkou v bytě, kde jich je asi 6-7, ale za to je to byt asi s 7 nebo 8 pokoji. Uvidím. Mám čas do 1.května. 

Nicméně ... jsem částečně zpět. Příště vám udělám článek z fotek všeho, co jsem ten týden fotila. Moje trapné pokusy o vaření, moje prapodivné jablečno-ovesné muffiny, moje extra těžké tašky při stěhování zpět domů atd.

552304_292599340818612_183167038428510_713083_1982467956_n_large

14 komentářů:

  1. drž se kočko :*!! to bydlení s kámošema by nemuselo být špatný, rozhodně bys měla klid, to mi věř, pokud jsou rodiče takoví..
    a na fotky se těším :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jej Boni, tak alespoň jsem ráda, že ses ozvala. Neboj nakonec to dopadne dobře a budeš se mít zase fajn, i když se Ti to tak třeba nezdá. :)

    OdpovědětVymazat
  3. A ještě něco : poslouchej Coldplay, my víme jak jsou perfektní. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Bonitečko, drž se, jak to jen půjde. Naprosto souhlasím s tím nápadem, abys šla bydlet s přáteli, protože tohle je prostě hnus. Neřeknu, kdyby chtěli nějaký příspěvek, když už teda máš práci, u nás to nebude jiné, až dodělám školu, ale platit tohle všechno? Polož si otázku - jsi jejich dcera nebo sponzor?

    OdpovědětVymazat
  5. Držím ti palce!
    Určitě to zvládneš :))
    Souhlasím s Adellettou...

    OdpovědětVymazat
  6. Rozhodla jsi se správně, tohle přece není možné :/ Doufám, že už to v novém bytě bude jen lepší a lepší, rozhodně bych to nenazvala "celý život v prdeli" :)

    OdpovědětVymazat
  7. Boni, držím ti palce!
    takovýhle rodiče si nezasoužíš a myslím si, že si s kamarády užiješ spoustu srandy a budeš mít, alespoň pokoj :)

    OdpovědětVymazat
  8. vím jaký to je bydlet bez rodičů a to je mi 16) hrozně moc to bolí, když dokážou žít i bez vlastního dítěte (takhle mladýho)
    ale to zvládneš neboj, vem si kolik výhod má bydlení se stejně starými lidmi. nikdy nebudeš sama, užiješ si srandu a a ty zážitky co budeš mít..
    to bude dobré, uvidíš.)) hrozně moc ti přeju aby se ti povedlo vystudovat a jednou si měla svoji vysněnou práci) HODNĚ ŠTĚSTÍ!!:))
    PS: děkuju že nám to přeješ..snad nám to dlouho vydrží a i vám at to pořád s přítelem klape, když už u rodiny se nepoštěstilo:)

    OdpovědětVymazat
  9. Upřímně, tvoje rodiče by měl někdo nakopat do prdele. Tohle není normální, se k tobě chovají snad hůř než k cizímu. Bez rozmyšlení, ať ti budou chybět sebe víc, odejdi od nich. Oni taky nejsou bez citů, po čase jim budeš chybět tak, že to bude nejlepší trest pro ně. Držím palce, ať ti to všechno vyjde. Jsi moc silná holka, já už bych tohle asi nezvládala -_-

    OdpovědětVymazat
  10. Nevím jak bych tě alespoň trošku mohla podpořit pouhýma slovama, to co prožíváš musí bejt fak naprosto příšerný. Ale tak věř že karma funguje, určitě se to zase obrátí k lepšímu :)

    OdpovědětVymazat
  11. myslím si, že pokud máš tu možnost se odstěhovat, a pokud je to relativně slušné bydlení, lidi a cena, tak bys do toho měla jít...rodiče by si tak mohli uvědomit, co dělají špatně...držím palce :)

    OdpovědětVymazat
  12. Těším se na fotky:) držím ti palečky ať to všechno dopadne co nejlíp! :-*

    OdpovědětVymazat
  13. Držím palce.
    Tebe si pamatuji ještě z blogu lovehouse. :) Od té doby, co se tam nic nedělo, jsem vůbec neměla ponětí o tom, jak žiješ... teď jsem viděla status na Tvém FB profilu a hned jsem klikla. A pak uviděla plno článků od Tebe! :) Jsem ráda, že jsem tu na Tebe narazila. Protože tvé články mě hodně baví, máš zajímavý blog...
    Prostě jsi výjmečná, než jiné blogerky a proto si cením toho, že si Tvé články můžu zase číst.
    Držím moc palce, ať ti to vše vyjde. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)