sobota, dubna 21, 2012

Připadám si, jako bych včera pařila a ono nic.

Tak prvně vám poděkuji za vaše komentáře k minulému článku. Většina mi mluví z duše - taky prostě chci zkusit školu a prostě si  k tomu najít nějakou slušnou brigádu. Možnost odstěhování by se mi hodila, nejspíš během roku (pokud se fakt někam dostanu) budu hledat možnost podnájmu nebo prostě najdu pár spolubydlících a bude to. Čím dřív, tím líp. Ovšem je mi jasné, že kdybych zase byla rozhodnutá jet do zahraničí, tak o nějaké vysoké neuvažuji, to byl taky jeden z případů. Všechno má své pro a proti a je jen na nás, jak se prostě rozhodneme. 

Co v práci? No, řeknu vám, že ve čtvrtek i v pátek jsem pracovala, ale ani jednou jsem se se šéfkou neviděla, tudíž jsem ji dneska ráno poslala e-mail. Pro mě výhoda, neboť se cítím víc v klidu a pro ni nevýhoda, protože na mě nemůže nasadit nějaký nasraný výraz a nebo mi odporovat. Ještě dneska odřeknu tu práci v O2 a světe div se - hledám si zase novou práci (ano, opravdu jen na těch pár měsíců). To víte, pracovní úřad je svině. 

Včera jsem měla pařit, měla jsem tunu akcí kam jít a najednou nic? Jela jsem na jednu a když jsem tam skoro dorazila, tak mi kámoška napsala, že je unavená a nedorazí. Tak jsem se otočila a jela na diskotéku. Tam jsem hodinu postávala a hledala známé tváře - nic? Skoro nemožné, na téhle diskotéce je vždy tucet lidí, které znám. Takže bylo po dvanácté večer a já byla doma ... Skoro k nevíře :D 

Co vy a váš víkend? :) 

578199_10151577906205157_340783960156_24028362_1971969082_n_large
(foto: http://www.facebook.com)

9 komentářů:

  1. Podla mňa si sa dobre rozhodla :) Je to tvoje rozhodnutie,tvoj život , tak by to mali tvoji rodičia akceptovať..
    To by ma naštvalo,kebyže mi kamarátka napíše par minút predtým , že nepride :D

    OdpovědětVymazat
  2. Bonitko, hrozně ti držím palečky ať ti to s tím stěhováním výjde :)) A vlastně i s tím hledáním nové práce :D

    Já se budu celý víkend učit, protože pondělí a úterý jsou smrtící dny.. Dělám přijímačky://

    Jsem ráda, že si zase píšeš nějaký blog (blogspot). Aspoň mám nějaký ten kontakt s 'blogovým světem'. Takže hodně úspěchů :D

    OdpovědětVymazat
  3. To mě ty akce už nějak neberou. Naposledy jsem byla, když mi přijela minulý měsíc sestřenka, ale že by mě to tam nějak bavilo, se fakt říct nedá=D

    OdpovědětVymazat
  4. Ale i tak si víkend užij ♥ a ať se ti už jen daří :)

    OdpovědětVymazat
  5. děkuju :) snad se mi to povedlo,známku ještě nevim,zapoměla jsem se zeptat učitelky :// a teď mi to štve ne :D

    OdpovědětVymazat
  6. tak tak!!! ale hned jak se dostaneš.. už bych sháněla studenty do podnájmu někde blízko:D stejně to trvá:D a aby byl byt pěkný pro všechny a tak:D alespoň ta slušná koupelka s hajzlíkem!!!:DDD .. přece jen by tě furt nebuzerovali rodiče (s prominutím!) .. když se odhodláš, tak je to hned jiné:))
    práci nějákou najdeš!!! (zkus i hotel/recepce berou na noční.. btw: po tomhle se sháním i já:D takže pokud o něčem víš:D tak mi prosím dej vědět!:D)
    a tak jsi se na večer trošku prošla:D a byla brzo doma. to je taky dobré:D

    OdpovědětVymazat
  7. No tak to v té práci dopadlo "dobře" :) Já prožít ten večer co ty, tak jsem hodně naštvaná:D Jinak jsem na víkend u babičky, celkem to jde)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)