středa, dubna 18, 2012

Už ať je pátek večer.

Každým dnem jsou mé nervy větší a větší. Postupně si uvědomuji, že můj "limit" na to říct šéfce, jak jsem se teda rozhodla, je do konce týdne. Ale já už jsem skoro rozhodnutá, jen když se mě pokaždé zeptá, řeknu "ještě nevím". Sorry, ale nemám na to prostě koule. Minulou výpověď jsem dala na popud mámy a pak jsem šéfce napsala dopis. Na ten ani nereagovala a nyní se šéfovou vycházím dobře. Ale tady to je jiná věc. Stojí, ruce v bok, probodává vás pohledem a slyšíte ten nepříjemný a nasraný hlas. Z toho mi leze žaludek až do krku. Achjo, dodejte mi někdo odvahu! 

Je mi taky jasné, že ani ne za dva měsíce dělám přijímačky a já se neučím? Jak můžu být tak pitomá, vrazit do toho takové prachy a pak se neučit na přijímačky? Strašný .. Matika a ajina. Matiku potřebuji doučit a to jsem domluvená už půl roku s kámoškou a nějak se k tomu nemůžeme dokopat. V ajině si sice moc nevěřím, ale tak doufám, že když si pak začnu dělat nějaké cvičení, osvěží se mi paměť. Bude to pro moji hlavu asi šok začít se po ROCE flákání učit. 

Tumblr_m2j7wudz5u1qkflzuo1_500_large
(foto: http://katysha.tumblr.com/post/21156785901)

Včera jsem se dokopala konečně k úklidu pokoje. To je tak, když přijdete domů, odložíte věci, uděláte si jídlo a pak zas někam jdete. Nestíhala jsem a nepořádek se jenom hromadil. Muhehe .. Takže jsem včera byla za slušnou dceru a zase uklízela. Myslím, že rodiče dost čumí (aspoň jim ukážu, o co přijdou, jestli se budu za chvíli fakt stěhovat) - jsem nepřející :D 

8 komentářů:

  1. Jsi taková jako já, ani já nemám odvahu na nějaké věci a tuhle nelehkou záležitost se šéfovou ti nezávidím. Kočko, ty máš přijímačky za 2 měsíce? Já už za měsíc jedny, za měsíc a půl druhé a ještě mě čeká připravovací kurz za necelé 3 týdny. To bude horor.

    OdpovědětVymazat
  2. Do toho by se mi taky zrovna dvakrát nechtělo...ale to oddalovaní Ti taky moc nepomůže..
    Matiky bych se taky bála, ale ájina je v poho :). Vždycky se to dá dohnat seriálama :).
    A bordel u mě v pokoji funguje úúúplně stejně :D.

    OdpovědětVymazat
  3. Takovou situaci ti nezávidím, ale je pravda, že čím dřív to řekneš, tím rychleji to budeš mít za sebou. Vem si, stejně to budeš muset říct.
    A přeju hodně štěstí s učením na přijímačky x)

    OdpovědětVymazat
  4. Pátek večer by se hodil!:D No já jsem v takových situacích na tom úplně stejně jako ty, pořád vybočuju, taková až neupřímnost, ale když mi to začne fakt vadit, tak se do toho člověka klidně obuju a řeknu to pěkně celý a je mi jedno, kdo to je. No pokud máš čas do pátku, tak to řekni až ten den, ale musí to být asi docela stres ://

    OdpovědětVymazat
  5. jen ať rodiče čučí!!:D ještě budou brečet!!:D (to bylo teďka hnusné, ale chápeš.)
    jinak odvahu ti klidně dodám, pojď si pro ní:D ... jí řekni upřímně, že takhle by to nešlo.. a přesně co jsi tu psala, že suroviny neobjednává včas a takové, že se divíš že ten 'podnik' ještě šlape.. a pokud si to neuvědomí, tak teda půjdeš.
    na příjmačky se už uč ale:D pomalu ale jistě!! (i když ti věřím todle ty zvládneš!) btw: rozumím ti:D po roce se šprtat:D to bude mazec trošku:D

    OdpovědětVymazat
  6. Já odvahu nemám, takže to ti asi neporadím :/ :D ale ty to všechno zvládneš :-* hlavně co uděláš, aby si toho potom nelitovala:). Přijímačky za dva týdny určitě taky zvládneš :P já je mám už v pondělí :( na střední . :/ Joo, jen ať čumí rodiče!!:D:)

    OdpovědětVymazat
  7. I really think your blog is amazing, would you like to each other?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)