neděle, dubna 01, 2012

A víkend je za námi.

Je to tak. Mě utekl víkend docela rychle. Nicméně se vám teď ozývám po malinké odmlce co? :P 

Takže první věc - chřipka je v tahu (haleluja), vyležela jsem ji za dva dny, což je docela neuvěřitelné. Tvrdá dieta, odpočinek a dostatek tekutin. To je hlavní recept jak přežít střevní chřipku. Další věc - v pátek večer jsem byla s přítelem v divadle, šli jsme na Krysaře. Nějak jsem ty lístky koupila kvůli němu, chtěl to vidět. Já bych za tu cenu na to opravdu jen tak nešla. Ale nakonec jo .. A musím uznat, že jsem byla mile překvapena. Herci měli zrovna ten den dobrou náladu a když se řekl nějaký vtip, dokonce byly chvíle, kde sami dotyční měli záchvat smíchu a bylo opravdu sladké sledovat, jak s tím uvnitř zápasí a chtějí nasadit vážnou masku (i když to prostě nešlo). Moc se mi to líbilo a byla jsem spokojená :) Celý víkend jsem nebyla teda doma, což je fuk. Stále čekám na to, až mi jedna vysoká škola odpoví na to, že jsem tam ve středu poslala přihlášku (mám z toho trochu strach, včera byl poslední den a stále tam nejsem zaevidovaná). No .. uvidíme ..

Málem bych zapomněla - veselý Aprílový den (já to neslavím, tak sorry). 


  

6 komentářů:

  1. kočkooo, snad ti dají vědět co nejdřív!!!:)) .. a divadla mě moc nebaví, možná .. jak co. Hamlet je dobrý.. a tak v Praze jsou dobří herci, taky:D takže to muselo stát za to:))

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mi utekl vikend strasne rychle. Jeee, taky bych si zasla nekam do divadla :-))

    OdpovědětVymazat
  3. já taky nějak neslavím apríla, ale dneska jsem měla docela dobrý nápad jak nachytat přítele, takže mi to vyšloo a smála jsem se ještě v 6 večer :D

    OdpovědětVymazat
  4. To u me je zase hokej jedinej, kterej me bavi, dost bavi :)) od 4.5 do 20.5. :))) Uz jen mesic :D nemuzu se dockat ))

    OdpovědětVymazat
  5. Také neslavím apríla.. To mě ale přivádí na myšlenku, jak rychle letí čas! Už je duben, hrůza! :)) A jsem ráda, že se ti divadlo nakonec líbilo, je hrozné, jít do divadla a pak tam třeba 3 hodiny trpět! :) (to se mi stalo už mockrát:D)

    OdpovědětVymazat
  6. Já divadla teda sama o sobě nějak nemusím, spší vůbec :D ale ten Krysař zní dobře, už jenom protože to znám jako pohádku :D .. Jinak apríla taky neslavím - ani na tom nevidím nic úchvatného:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)