neděle, dubna 22, 2012

Yep, it's vodka flu.

Děkuji převelice všem, co mi přáli skvělou párty. Nemám Vás totiž ode dneška ráda (ne, jen žertuji :*). Tím, že jsem celý život byla dostatečně slušná holčička, tak mám nejspíš mezery ve vzdělání (které mimochodem určitě nemají současné teenageři). Až teda dneska v noci jsem zjistila, jaké kombinace mi nejspíš nesedí a které se zajímavě projevily. Jako ok, užila jsem si to, do té doby, než jsem v noci dopajdala domů a polonahá jsem tu lítala a stěžovala si, že si nemůžu vyndat čočky. Geniální katastrofa, když je člověk totálně na mol. Nikdy víc nebudu mít tolik láhví Lambrusca a zapíjet to vodkou (ano, souhlasím s vámi, jsem prase). Ovšem .. částečná omluva na moje rozjeté chování může být i to, že holt mám teď spoustu nervů ohledně rodiny, přítele, práce a  škole. Musela jsem na jeden večer prostě vypnout. 

Jo a ještě jednou po mě někdo bude chtít v Tescu občanku, tak asi umřu. Nechápu, proč si všichni myslí, že vypadám na 14let. Trochu drzost ubrat mi nějakých 6 let, to je moc velká hodnota. 

Tak a teď jdu péct. Mám hlad jak lev. 

562372_385075941525930_109857535714440_1163349_2024135865_n_large
(foto: http://www.facebook.com)

17 komentářů:

  1. Jojo, přemýšlím o dalším tetování. Místo vybrané mám už dlouho, ale ten motiv. Pořád a pořád mě napadá něco jiného. Až budu pevně rozhodnuta, tak půjdu :) Plánuju začátkem května asi.
    Tyjo, já už ani nevím, co to alkohol je :D Nepila jsem ani nepamatuju, protože mi vždycky i z kapky vína bolelo břicho, pokaždé.

    OdpovědětVymazat
  2. No, i tak to zní jako zajímavý večer :D:D

    OdpovědětVymazat
  3. :DDDDDDD to jsou pak panečku stavy:D:D:D .. ale já jsem teda větší hovado:D jo po čem mi bylo fest zle:D vodka,tequila to se dalo:D ale do toho šumivé víno:D to už nebylo dobré:D .. a beru jednou za čas je to potřeba:)) (sice se zas zastávám pravdila, pij když jsi šťastný/á ,,, ale hold to není pořád.) ... :D:D a dobré že i v tom s občankou nejsem jediná:D:D:D mě odmítli prodat pivo:D a jelikož jsem si zrovna nebrala peněženku do obchodu:D jen prachy do kapsy:D tak si pro to rodiče museli dojít:DDDD (a to je historka z minulého roku?!:D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. btw: si všímám, že tu nějak píšu velké odstavce:D:DD budu s tím muset přestat:D pak se ti to nebude chtít ani číst:DDD

      Vymazat
    2. Naopak, ráda si počtu trdlo :D :D :* Ale máš dobré historky z natáčení teda :D :D

      Vymazat
  4. No alespoň jsi zjistila co Ti nesedí a příště to budeš vědět. Všechno je jednou poprvý a je jasný, že máš teď nervy. I když ten popis přecejenom zní docela zajímavě. :D A děkuju, já mám spíš pocit, že někoho nebaví číst to co píšu, i když mě psaní baví skoro nejvíce. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hlavně, že sis to užila :D:) upeč si něco dobrýho no :P

    OdpovědětVymazat
  6. :DD ale tak hlavní je, že sis to užila! :*

    OdpovědětVymazat
  7. Jo a ještě jednou po mě někdo bude chtít v Tescu občanku, tak asi umřu :DDDDDDDDDDDDDDDD Boni, ty mi dáváš.

    OdpovědětVymazat
  8. tAK DOUFÁM,ŽE SIS UPEKLA NĚCO DOBRÝHO :D

    OdpovědětVymazat
  9. Je fajn že jsi sis to užila.člověk musí někdy vypnout a obvzlášť ty jsi to už potřebovala.;).máš o zážitek na víc.:D. Aspon vypadáš na mín, to se někdy hodí.:D:D.

    OdpovědětVymazat
  10. tak to já mám taky vodka flu ještě zpátku :D ani nevim, co všechno jsem pila :D...uff :D takovýhle weekendy jsou zlýýýý :D ale zní to, že jsi dopadla hůř než já :D

    OdpovědětVymazat
  11. Lambrusco a vodka jo? U nás se pije jenom slivovice, to je to lamrusco,vodka a všechno mžné dohromady :D Až po tobě zas budou chtít občanku, řekni "No doprdele, já ji ještě nemám!" :D Hu,hu, sleduješ TVD?:-) :D

    OdpovědětVymazat
  12. Každý má právo jednou vypnout a totálně se zlejt :D ;). To si aspoň říkám, když jdu jednou za čas na nějakou akci :D.
    To s tou občanskou se mi taky stává :/. Když se mi to stalo na posled, tak jsem se té prodavačky zeptala: "Bude stačit řidičák?" :D :P. Úplně nejvíc jsem si to užívala, když jsem se ji ptala :D, řidičák jsem měla myslím teprve týden :D.

    OdpovědětVymazat
  13. Hele .. Lambrusko a Gin, taky nic moc :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)