čtvrtek, května 10, 2012

Everybody's hit the bottom..

Je mi hrozně. A to si srandu nedělám. Už nějakých pár dní zpátky jsem psala šéfce z pekárny, kdy bude v práci, abych se stavila podepsat konec smlouvy a samozřejmě pro peníze. Najednou se chytrá neozvala a nepíše, najednou. Dneska jsem to nevydržela a ráno jsem napsala znova sms, jak to bude. Na to mi bylo oznámeno, že je to docela narychlo (prosím?!) a že smlouvu ještě nemá připravenou (jako důvod?!) a zda nemůžu přijít až příští týden (až?!). Na to jsem ji napsala, že fajn, ale že dneska bych si přišla aspoň pro peníze, když už tam pracovat nebudu. Její ironická sms "Ale přeci víš, že výplata je až po 15.dni měsíce.." mě dorazila do kolen. Místo toho, aby sama měla klid a dala mi peníze (které mimochodem minulý měsíc jsem viděla s 10 denním zpožděním!), tak dělá tohle? Nesnáším to tam .. Nechám si ukázat papír s docházkou, sama si to spočítám a okrade mě o korunu, tak ji zabiju. 

Pohovory furt nic, ze Student Agency se stále neozvali. Dělají mi nervy jako prase, čím dál víc bych tam chtěla pracovat, ale bojím se toho, že to nevyjde. Budu si muset hledat zas něco jiného, perfektní. 

O přijímačkách na vysokou ani nemluvím, dělám je skoro za měsíc a já nic nedělám a neumím. Tím, jak jsem na kraji nervového zhroucení, tak matiku s kamarádkou jsem ještě ani nezačala a když se vidíme, tak jen poslouchám drby. Angličtinu podezdřele nehrotím a to je špatně. Sotva dám s tou roční pauzou od školy dohromady nějakou smysluplnou větu. Achjo, když se nedostanu nikam, tak na to kašlu a jdu hledat bydlení a práci. Nezájem .. Aspoň konečně začnu žít svůj život

Dneska se vrhnu na ten recept .. Akorát si udělám kávičku, zapnu hudbu a začnu stahovat fotky postupu a budu to upravovat a sepisovat. Třeba se vám to bude hodit, když je teď v neděli Den matek, tak můžete mamince udělat radost :)

(foto: http://flash-screen.com)

3 komentáře:

  1. tvl tak to je moc už ta tva prace s tou pekarnou... nemám na to už slov... však to ví, tak proč to neudělá tvl.. btw: nemáš tam mít i odstupné nebo něco? ... jinak ze studentgaency se mi tež neozvali:D taky sme u nich chtěla dělat:)) ... a jak to dopadne, tak to dopadne.. no je dobré, že to tak bereš:)) ono to má i +sy i -sy :))

    OdpovědětVymazat
  2. na tu šéfovou už neřikám nic prostě :/ budu držet palce ať ti to tam vyjde, přála bych ti to moc :-* brácha teď 22.5 dělá maturity a ani se pořádně neučí až dneska se začal učit, trdlo .. příjimačky určitě uděláš v tim ti budu držet taky palce :-* to je dobrý nápad, protože ani nevím co bych jí koupila :( ale já zas upéct dort neumím, ach jo :( :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jaaaj, mrdky jsou všude jak vidim:DD Ale tak to je asi všude no.. ať se ti s prací daří co nejlepe, a teda studentagency wooow:D To by bylo hodně dobré kdyby tě vzali! :)A těšim se na recept :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)