pátek, května 11, 2012

Finally better day ..

Takže, první věc řeknu to, že ze Student Agency se mi ozvali a já měla dneska první jízdu! Ani nevíte, jak jsem byla ráda, že mi zavolali a řekli, že jsem prošla. Dneska to bylo strašně rychlé a moc informací, ale docela to byla sranda .. Jsem zvědavá, jaké úseky budu jezdit nejčastěji :D Když tak vždycky napíšu, kam jedu a kdo tam bydlí, tak s tím se uvidím :D 

Za chvíli ale odcházím, dneska mám fakt narvaný den. Za chvíli jdu za kamarádkou do bytu (pořídila si nového pejska), bydlí sama, tak ji to jdeme oficiálně zkolaudovat (předtím jsme to prostě nestíhaly). Potom jdu večer pařit a v sobotu dopoledne se budu připravovat na jednu nejmenovanou obrovskou akci, kam se těším jako malé dítě. A v neděli budu určitě dost dlouho vyspávat :D Takžeeeeeeeeeeee .. Nevím kdy se ozvu, adios :) 

11 komentářů:

  1. užij si to na akci, u kamarádky a dej za mě pusu tomu pejskovi :)
    a gratuluju k práci ve student agency ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Super, že tě vzali!:)
    Užij si to s kamarádkou a i na té akci.:)

    OdpovědětVymazat
  3. blahopřeju, že se ti ozvali :) :) taky chci novýho pejska, jokšíra ( nevim jak se to píše :D ) jinak si pořádně užij víkend :)

    OdpovědětVymazat
  4. To máš fajn, taky bych chtěla mít takovou bezva práci :) My budeme mít zítra pejska (mini jorkšíra), takže se na něj těším. Bohužel pro něj s našima nejedu (jsem v práci), tak ho uvidím odpoledne a večer zas jedu za přítelem....

    OdpovědětVymazat
  5. tak to gralutuju, určitě je to super práce :))

    OdpovědětVymazat
  6. škoda, že k nám to nejezdí, takže my se uvidíme leda tak... kdybych jela zrovna do Prahy:D:D určitě tam budeš jezdit Havířov-Praha nebo tak:D musíš pak říct!!!:D a akci sis snad užila!!!!:))

    OdpovědětVymazat
  7. Jééé hej tak až někdy pojedeš do Brna haha...tak dej vědět to bychom se mooohli vidět!:DD Jupijééééj :)))))*

    OdpovědětVymazat
  8. Tak si to pořádně užij, závidím :)

    OdpovědětVymazat
  9. Snad si ten narvaný den zvládla a akci si pořádně užila!! :-*

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)