pondělí, května 14, 2012

Give me my banana.

Dnešní krásné a slunečné pondělí jsem prožila naprosto nevšedně. Ráno jsem vstala, nasnídala jsem se a od té doby jsem jenom uklízela. Konečně jsem našla jeden volný den od rána do večera, aby můj úklid probíhal v klidu a nepospíchala bych (což u mě bohužel bývá často). Během uklízení jsem sledovala Friends (už vás s tím otravuji? nebojte, zase jsem dneska došla už do poslední serie) a teď jsem konečně dala pohov, jinak bych tu mohla uklízet taky milion let.

Po tom mém geniálním úklidu, do kterého jsem mimochodem zahrnula i protočení krabic s botama (kdo nechápe - mám veškeré boty dané v krabicích a popsané, abych věděla, co v jaké krabici je a dneska jsem zimní boty dala dolů a nahoře jsou nyní jarní a letní boty, abych se k nim logicky lépe dostala), takže botičky jsou urovnané, jsem potřebovala oddych. A teď jsem sledovala Prostřeno, nohy jsem měla na stole a u toho jsem pila svůj super výtvor alias zmrzlinový banánovo-čokoládový shake. No .. bála jsem se toho, že to bude hnusné a naopak - je to vynikající <3

9 komentářů:

  1. Ty jo Boni, jsem tak ráda, že jsem na tebe zase narazila :) Jak mi chyběly tvoje články, budu si to tu muset všechno prostudovat, abych věděla, jak zase žiješ :). Chyběla jsi mi. :)
    Greens :)))))

    OdpovědětVymazat
  2. Děláš mi chutě !! :D

    Mishelle*
    mishelle13.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. mňam!
    nechceš sa u nás zastaviť?:D

    OdpovědětVymazat
  4. Mňam, hned bych si to dala, já tady popíjim tak možná mattonku:D:D:D

    OdpovědětVymazat
  5. Sledování Friends ( po kolikáté již? :D ) mám v plánu až dokoukám GG a potom HIMYM. Ale ona to nebude tak dlouhá doba. :D Děláš mi chutě! :)

    OdpovědětVymazat
  6. teďka friends dávají na nově:D:D:D:D sice jsem to už taky zas dokoukala:D ale zas na to čumím na nově:DDD ... jinak uklidit pořádně si chci taky!!! ale jsem nemocná, tak ani není chuť do uklízení:\\ .. ale tento týden se snad do toho dám:D dokud je takové všelijaké počasí, že mi nebude vadit, že jsem doma:D .. jinak tvl to co jsi udělala. vypadá úžasně:D nechceš mi poslat?:D:D:D příště tu dávej ochutnávku:D nebo tak něco:D!!

    OdpovědětVymazat
  7. Já bych si tak dala! Hned teď :D A ano,bude to vážně "skvělá" fotka :'D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)