pátek, května 25, 2012

My head is like a ballon

Teď tu sedím a skoro kňučím bolestma. Od rána, co jsem se vzbudila (tak v deset), mě neskutečně třeští hlava. Prášky nepomáhají, piju jako velbloud a furt nic. Štve mě to, tak tu sedím jak trol a čumím do zdi jak postižená. Achjo. Jak teď mám silně volno, tak jsem se vrhla na čtení "dívčích románů". Poslední dobou jsem si oblíbila spisovatelku Lenku Lanczanovou, tudíž jsem přitáhla domů asi její další tři knížky (má jich destíky!!), většinou ty knížky, co už jsem četla, tak skončily tak, jak jsem nechtěla (vždycky jsem dupala, jak mě sere, že hlavní hrdinka je s tím a s tím, no nasraná neskutečně) :D :D

A už tu máme krásný slunečný pátek, takže se nám blíží víkend, kdo má radost? A jaké jsou vaše plány na víkend? Učení, flákání, paření? Povídejte :)


28 komentářů:

  1. Lenku čtu taky ráda, ale většinou to dopadne jak říkáš :D!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. .. a mě to strašně sere :D vždycky je to nespravedlivé .. jednou ta holka skončí s druhým bratrem, s kým má dítě a ne s tím prvním bratrem, který tam celou dobu v té knížce vystupuje a je skvělý .. nebo zas jednou ji na konci odejde kluk prostě na vojnu a konec! :D umřu ! :D

      Vymazat
  2. Také mi třeští celé ráno hlava! :(
    Moje plány ? Flákání :D:)

    OdpovědětVymazat
  3. J8 moc ty dívčí romány nemusím, ale Lanczová je dobrá spisovatelka :) Od ní sem myslím četla jenom 2 knížky a to povinně do školy :-D
    A plány? Flákání, učení, uklízení, a znovu učení :-D

    OdpovědětVymazat
  4. shit, tak si ještě spíš pospi:D a pak čti.. tu Lenku jsem taky četla.. byla má nejoblíbenější a ještě jeden chlap, ten psal taky romány, ale teď si za boha nevzpomenu:D až si vzpomenu, tak ti to napíšu:D ... jinak plány nemám.. zatím:D

    OdpovědětVymazat
  5. Pamatuju si, jak jsem Lanczovou pořád četla. Jsou to asi tři roky, co jsem dočetla všechny její knížky. A pokud vydala nějakou novou, tak v knihovně ji ještě nemají :( :D Ale musím říct, že jsem to taky strašně hltala, je to taková uvolněná, příjemná a realistická četba. A taky jsem vždycky byla naštvaná, s kým ta hlavní hrdinka skončila :D
    Tak odpočívej, ať ta bolest přejde :)

    Jo a musím ti říct, že jsem ráda, že jsi taky holka, který není míň jak 14 let :D

    OdpovědětVymazat
  6. Jo, právě tak to myslím. Jsou tu samá děcka a já jsem potom ráda, když tu vždycky narazím na někoho, komu je tak přibližně jako mně :D :)
    Tak tak. Holky tam řeší docela vážné problémy, no. :D Ale to je možná to, co mě na tom tak baví :D

    OdpovědětVymazat
  7. Odpovědi
    1. Bohužel už ani moc ne :)

      Vymazat
    2. mě hlava taky často bolí, a to piju pořád, pitný režim dodržuju za tři lidi :DD

      Vymazat
  8. už je ti snad lepe :) já jedu za přátelem a v neděli do budějovic

    OdpovědětVymazat
  9. Bolest hlavy je nemilá věc, snad tě to už přešlo :// Já jdu za chvíli ven a o víkendu bude mix nakupování, uklízení a učení :) Užij si ho i ty:)

    OdpovědětVymazat
  10. Lenku Lanczanovou čte spousta mých kamarádek a vychvalují si to, já na tokové knížky ani nejsem, vlastně ani číst nemám čas, máme dost čtení ve škole (teď zrovna Hamlet od W. S.). Jinak, když už se ptáš na plány (asi ti bude ukradený můj román :D ) tak jsem měla v plánu učit se, mám toho hodně, ale jelikož mi před chvílí volali, že jsem byla úspěšná na pohvooru, který se konal včera, tak jsem se na to vybodla a budu slavit! :D Tak jsem si řekla - kašlu na učení, duělám si hranolky, nažeru se a budu spokojená jak želva! Ale pak jsem šla kolem váhy, tak jsem na ni skočila a když jsem zjistila, že jsem zhubla kilo, tak jsem byla 2x tak šŤastnější a vykašala jsem se i na ty hranolky a dala si jabko :D A teď tu sedím jak trubka a potím se kvůli nesnesiltenýmu vedru (ale stejně - dneska se učit nebudu, ale zítra a v neděli u toho skončím, ale co můžeš udělat dnes - počká do zítra! :D) Uží si víkend a ať je ti brzy lépe :)) A ať se líbí knížky, pak napiš něco jako recenzi, až dočteš ;))

    OdpovědětVymazat
  11. http://honey-clover-world.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  12. sorry zapomněla jsem dát text :D
    http://honey-clover-world.blog.cz
    SLEČNA z tohodle blogu strašně ráda používá tvojí přezdívku BONITA..a někteří si dokonce myslí že její blog je tvůj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S dotyčnou už jsem kdysi mluvila a silně mě s tím poslala do prdele, že si tu přezdívku vymyslela už dávno ona. Nemám za potřebí se hádat s nějakou malou holkou, když sama ani neví, co to slovo znamená :)
      Ale prozatím jsem nenarazila na nikoho, kdo by si myslel, že její blog je můj ..

      Vymazat
  13. Aggrr právě jsem ti napsala hrozně dlouhej komentář a celý se mi to smazalo. Bezvadný. Takže ti alespoň hodně krátce popřeju ať tě hlava přejde, jsem na tom stejně. Omlouvám se, nemám nervy nato psát to celý znova :D Na to jsem fakt moc líná...

    OdpovědětVymazat
  14. A jo, to si řekla přesně. Tím, že si na dospělé hrajou, tak vypadají ještě víc zoufale, než kdokoliv jinej. Já to ale vážně nechápu. Mně je 14, na nic si nehraju, jo dělám chyby. Ale proč proboha ty malinký děti chtěj tak rychle vyrůst? Já jsem ráda zato, že mi je teprve 14 a že si budu dělat svoje blbý chyby, svoje blbý rozhodnutí. Nechci bejt dospělá. Proč taky? Proč se do toho sakra všichni tak hrnou?

    OdpovědětVymazat
  15. na víkend plánuji nějaké to učení, grilovačku :) taková víkendová pohoda :)
    mě když opravdu třeští hlava tak si lehnu do postelu, dám na oči škrabošku a ležím a čekám, až mi ta hlava odezní (samozřejmě mám v sobě jeden ibalgin a litry vody, takže furt běhám na WC :D)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak at je zase lepe! :)))
    Jsem rada neskutecne! :DD Ja mam v planu dneska chlastacku a zitra rodinnou oslavu. :)

    OdpovědětVymazat
  17. ta spisovatelka je odbrá :) četla jsem od ní asi 4 knížky :) :) teď čtu o upírech :D snad tě ta hlava přestane bolet brzo.. mě taky docela často teď bolí.. asi z toho sluníčka nevím :( jinak na víkend nic nemám jen na brusle pokuď to zítra výjde :)

    OdpovědětVymazat
  18. hlavně se brzo uzdrav!
    xoxo
    http://dreamaboutflowers.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  19. Lenky knihu čtu také, skvělé na odreagování :)

    OdpovědětVymazat
  20. Bonit, Lanczovku miluju, ačkoli mi táhne na 25. tak si stále její knížky kupuju, jsou skvělou relaxační četbou. Jen .. jsou moc krátké. Když mě to fakt chytne je během dne přečteno.

    A hlavu nezávidím, znám to :( ať tě to brzo přejde!

    OdpovědětVymazat
  21. já Lenku teda nečtu,jelikož nejsem na romány,ale na knížky o znásilnování a takové ty skutečné příběhy,ale hodně lidí si ji oblibilo,tak je asi fakt dobrá:D:)
    a ať je ti už lépe!:)
    thesecondchance.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  22. :D Já právě taky no :D Jako malá pořád dětský menu,teď McChicken menu a chci zkusit ty kuřecí kousky,a už se na ně těšim teď :DD Joo a jednou jsem tam měla i ten jeden salát no :) :D

    OdpovědětVymazat
  23. Lanczová je nejlepší, mám jí ráda už od 13-ti..i když někomu můžou t její knihy připadat na jedno brdo, ale mě se prostě líbí ;)) Obzvlášť ta poslední, Doteky něhy- nebo jak se jmenuje je super knížka..
    PS:At je ti brzo líp ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Jojo, Lanczová je super. Mám přečteny všechny knihy a víceméně jsem na těchto knihách vyrůstala. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)