čtvrtek, května 24, 2012

Och, I'm tired

Hello. Tak se ozývám rychlo-článkem. Celý den jsem lítala jak s torpédem u zadku (a to si prdel nedělám). Fretkovala jsem už od sedmi ráno, kdy jsem jela vyzvednout objednávku pro přítele a pak mu ji následně rychle na poště poslat, aby ji dostal v pátek (já v životě na poště nebyla, stydím se, takže jsem se na všechno musela vyptávat jak tupá blondýna), pak jsem letěla domů a udělala oběd pro částečně nemocnou mamku (už je ok, ale včera měla horečky), následně se mi ozvala jedna z mála lidí, co letos maturují, abych dorazila na kafe a drbárnu (a taky hlavně zjistit, že neudělala maturitu z ajiny a uteklo ji to o bod). Následoval nákup s druhou kámoškou po místních obchůdkách a pak jsem letěla na celé odpoledne k ní a barvila ji hlavu a pak jsme šly na trénink. Teď jsem přišla a jsem grogy jako kdyby mě někdo vzal kovovou tyčí. Ozvu se Vám někdy zítra, ovšem .. jen přes den, večer má nejlepší kamarádka konečně 20tiny, takže se to bude krutě slavit (to bude krutopřísné!!). 

7 komentářů:

  1. Jé, tak to jsi měla pěkný den :D :) Chtěla bych mít taky takhle napilno :D :)
    To ty 20tiny pořádně oslavte ! :)
    A moc děkuju. Ano, je jich víc, a ani u jedné si nejsem jistá, že mám šanci se tam dostat a už vůbec ne se tak dyžtak udržet. :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Super, jsem tak KO, že jsem fakt napsala drogy místo grogy :D :D :D :D

      Vymazat
  3. Taky jsem dneska nevěděla, kam dřív skočit. Asi něco ve vzduchu =D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to si měla teda den. Tak sand to bude lepší :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já měla zas lítačku v práci :D Už se těším na neděli, kdy budu mít celý den volný. Ale ty jsi měla naprosto unikátní den!

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý den ! :D:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)