úterý, června 05, 2012

Finally I'm here + photos

Zdravím :) Tak jsem zase tady, ani ne týden trvalo, než jsem se odhodlala napsat na blog. Neznamená to ovšem, že se v mém životě všechno urovnalo, nakonec se během těch depresí přidaly další věci, které tady opravdu nechci zmiňovat. Během týdne jsem chodila (zase) po pohovorech, čím dál víc přicházím na horší a horší práce. Hlavně dneska, pohovor v (mega-super-ultra vysoké budově), kam jsem musela jet někam do 21.patra? Takže já a můj strach z výšek? (to byla mňamka!) Nicméně zatím furt nic nevím, ozvou se během tohoto týdne. Za pár dní mám přijímačky (žaludek mi tancuje v nervech), takže jsem vcelku mimo. Teď se jdu dívat na Stopařům průvodce po galaxii (dokonalost tenhle film) a přidávám vám sem nějaké fotky z toho týdne. 

Dělala jsem domácí pizzu pro mě a mamku, k snídani jsem si dávala většinou zapečené housky nebo tousty s nutelou a jahodami a potom jsem dokázala přečíst tři knížky od Lenky Lanczové :) 

16 komentářů:

  1. Tyjo, ta pizza! Hned bych si jí dala, musíš vážně úžasně vařit a péct! Doufám, že ti to s tou prací, přijímačkami a osobními záležitostmi vyjde :))

    OdpovědětVymazat
  2. 21. patro? to by bylo špatně snad i mě a to mi výšky vůbec nevadí ! :D každopádně držím palce při přijímačkách !

    OdpovědětVymazat
  3. No, takže si jdu udělat toustíky, mám z těch tvých fotek akorát tak hlad=D Ale Bonitečko, drž se, všechno bude jednou dobrý, jen je nutné si to špatné jednou vyžrat.=)

    OdpovědětVymazat
  4. To jsi dělala sama? Tak to seš teda dobrá!Ta pizza vypadá fakt dobře, otevři si nějaký stánek! :D Stopaře taky úplně miluji, vždycky se u toho děsně nasměju. A držím ti palce (jak u příjmaček, tak s tou prací) :-))

    OdpovědětVymazat
  5. Boní... ! Nenervuj se, to zvládneš. :)

    OdpovědětVymazat
  6. samé mňamkyyy! :)
    Budem držať palce na prijímačky!

    OdpovědětVymazat
  7. fuuj.. tak snad něco najdeš.. a já výšky miluju:D ale kdysi jsem byla posraná z výtahu:DDD (jako malé děcko-teď mi problém nedělají:D) .. a ty toasty vypadají sakra dobře!!! ...... a chci nápad:D jelikož ty vaříš i pečeš:D v neděli mám udělat oběd a chtěla bych i něco upéct... něco jednoduchého.. (na suroviny:D obtížné to být může:D ale zas ať mi to nezabere půl dne:D) víš o něčem?:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. takže chceš vymyslet recept jak na oběd tak na nějakou sladkou mňamku joooo ? :D tak to si promyslím a dám vědět :D

      Vymazat
  8. Mňam Mňam. Ta pizza. Včera jsem si jí dělala a pěkně jsem si jí spálila tak letěla do koše.:(:D. Jéé mě by se tak líbilo pracovat ve vysoké budově a ještě kdyby byla skleněná to by byla parádička. Ať ti klapne konečně nějaký ten pohovor.:) a hlvaně přijmačky.

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem rada, ze jsi zpet. :) Drzim palce pri prijmackach! :))
    Mnaaam, dostala jsem hlad, kdyz vidim vsechno to jidloo. :D

    OdpovědětVymazat
  10. wow, 21. patro? tam bych se chtěla podívat. :D držím palce, aby nějakej pohovor byl fajn :)
    Nemám ráda pizzu, ale ty tousty se mi líbí :D

    OdpovědětVymazat
  11. Pokud se nebudeš nervovat, všechno vyjde líp ! (já vím - to se řekne že :D) :)) Ta pizza ooo bože ♥ :D

    OdpovědětVymazat
  12. takových mnaminek, já jsem ted upekla dort

    OdpovědětVymazat
  13. dala bych si všechno to jídlo,nejlepe ted hned a všechno najednou!:D
    snad už se ti zadaří!:)
    thesecondchance.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  14. knížky od Lenky Lanczové jsem v létě četla a jsou super,ale ke konci mě to už nebavilo,protože mi to přišlo tak nějak stejný,ale asi 2 se mi líbili nejvíc :) Vždycky se do toho tak vžiju! :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)