úterý, července 31, 2012

Něco tak ohraného, že to nechci říkat.

Možná vám to přijde už ohrané a nudné, ale já prostě zas nemám čas :D 
Upřímně řečeno, mám se teď fajn - zažívám zase prázdniny (neboť jsem se bála, že už je nikdy nezažiju), užívám si je plnými doušky (ačkoliv jsem stejně bílá a neopálená jak v zimě), mám se prostě skvěle (náladu mají na svědomí hlavně moje přátelé okolo), s chlapama to mám teď brutálně komplikované (neboť jich je v současné době víc, než by bylo zdrávo), peníze konečně mám (našla jsem si naprosto geniální práci přes známého, která mi nezabere denně tolik času, kolik by všichni čekali s moji skvělou a krásnou výplatou) a tak dále. Jediné, co je zas mizerné, jsou vztahy s rodičema. Furt je to tam špatné a asi furt bude. Pro jejich spokojenost nespím skoro doma, přijdu domů možná se tak umejt, pro věci a toť vše. Hledám si nicméně vlastní bydlení, které bych dokázala z jistých brigád utáhnout během školního roku. Tak držte pěsti .. 

Nicméně stále platí článek, kde se mě můžete na cokoliv vyptávat a já vám na to odpovím ;) 
ČLÁNEK NALEZNETE ZDE

5 komentářů:

  1. Hodně štěstím s hledáním nového bydlení :))

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou děsný rodiče. Je mi to líto:/
    Hlavně si ty peníze někde schovej. Aby byly na nejhorší časy:D.
    No a jinak si užívej dokud můžeš!:)

    OdpovědětVymazat
  3. bobku to máš tak špatné doma ? a kde je to známé pořekadlo :" ať ti bude 10 či 40 stále budeš naše dítě a my pro tebe uděláme první poslední?" tak to mi aspoň rodiče tvrdí a mrzí mě že asi u tebe to tak není,tak ti držím palce za pár let bdueš hodně vysoko :)

    OdpovědětVymazat
  4. tak to doufám, že brzy bude všechno okay :) nebo že seženeš nějaký ten byt, taky se chci porozhlédnout v Praze :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ani nevíš jak ráda, čtu, že si užíváš a máš se skvěle. S bydlením a rodičema držím palce! Však ono to nějak vyjde. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)