pondělí, srpna 13, 2012

Nikdy víc Karlovo pekárnu!

Brý podvečer. Ozývám se v rychlostním pohonu (zapla jsem svůj tělový kotel, abych tohle napsala bleskurychle a stihla tak další věci). Dneska jsem byla na jednom pohovoru, do kterého se asi vrhnu (pokud zájem bude oboustranný). Čekat se prostě nevyplácí a už prácičku potřebuji.. ajta krajta. Za chviličku zase vypadnu za kamrádkou, která na mě čeká s tříchovodém menu (ano, jdu asi do Prostřeno) a sledujeme na kousíčky pohádku Marry Poppins (nic tak naivnějšího a sladšího jsem neviděla). Nicméně.. novinka č.1 je, že v pátek nejspíš budu mít schůzku (žádné rande prosím vás!) s jedním chlápkem ohledně možnosti stěhování (takže držte palce, ať to není žádný úchyl). Jestli to klapne, budu se mít nadmíru božsky (celý týden je věčně mimo ČR a dorazí jednou za čas a chce po mě to, co po mě chtějí teď vlastní rodiče. cháá). Takže tak .... nyní dodávám fotografie.
Poznatek č.1 - nikdy si nedávejte "ořechového šneka" v Karlově Pekárně. Jestli najdete alespoň kousek ořechu, budete machři. Poznatek č.2 - já jsem solidně zaspala a zjistila až teď, že jsou gigantické slevy! Takže padejte nakupovat.

zákeřný ořechový šnek | šnek podruhé | ještě víc zákeřné slevy | nejčastěji hraná písnička

17 komentářů:

  1. Škoda, že u nás nejsou ty obchody, co bych chtěla :/ ..:) .. Takže žádný slevy.. Šnek bez ořechů? Buď v klidu, aspoň něco tam máš. Já si podle popisu koupila 2 marmeládové koblihy a obě byly prázdné :) Dobrý kšeft.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak doufám, že slevy vydrží až do konce srpna, kdy hodlám brát krámy menším útokem :DD

    OdpovědětVymazat
  3. držím palce ať ti to vyjde!! :)
    jinak šnek je pěknej no, mamka jednou koupila prázdnej pytlík od vanilkovýho cukru, to bylo teprve něco :D:D

    OdpovědětVymazat
  4. karlovu pekárnu mám ráda, chodím si tam pro finnbagetky a FIT chleba :D ale šnek teda zklamal:D

    OdpovědětVymazat
  5. Toho šneka bych si nekoupila, protože ani nemám ráda ořechové věci :D A padat nakupovat mmm že bych utratila zbytek peněz co si šetřím ? Půjdu to okouknout a uvidím :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak snad to vyjde!!:) Do prostřena bys jít mohla teda:D:)) Taky mě to láká ale v 16 se mi tam nechce:D:)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak snad ti to bydlení vyjde! a díky za typ s tím šnekem! :D

    OdpovědětVymazat
  8. No tak na první západ kdy nehrajou češi tam nikdy moc lidí nebylo, ale na ten večerní tam už jich bývalo minulý rok víc jenom letos nechodí moc ani na to Česko. Třeba to dneska bude lepší :D

    OdpovědětVymazat
  9. Držím palce! Veľmi pekne napísané :))

    OdpovědětVymazat
  10. já to zjišťuju pravidelně a pořád mě ty slevy stejně těší! :D

    OdpovědětVymazat
  11. Ořechy taky nevidím :D ale hlavně já ořechové věci moc nejím :D slevyyy :D miluju slevy! :D

    OdpovědětVymazat
  12. slevy jsou boží, ale oblečení už je boží méně no.D těším se na nové kolekce)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak to já si nemůžu na naši pekárnu stěžovat. Ořechů je ve šnecích plno, až by se z toho jeden zbláznil (jen škoda, že já je nejím :-D :-))

    OdpovědětVymazat
  14. Málokdy najdeš dobré pečivo kde je hoodně náplně:D to už max. v cizině a ani pomalu to né, joo joo slevy jsou včera jsem byla taky nakuovat a moje peněženka zeje prázdnotou:D Do prostřena?:D neměla bych kůži se tam přihlásit, tam je to samá kritika, ten její to a ten tamto, ale mužeš vyhrát!:D

    OdpovědětVymazat
  15. ořecha nevidim, ale slupla bych to stejně :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)