sobota, srpna 04, 2012

OTÁZKY A ODPOVĚDI #1

Takže, je to tu.. Tímto článkem ukončuji možnost zasílat mi otázky, na které budu odpovídat (formspring neberu tak vážně, tam vlastně mažu to, co nemá hlavu a patu a nebo dosti vtipné urážky na moji osobu). Otázek jsem čekala docela méně, ale jediná věc, co mě nepřekvapila byla ta, že velká většina otázek je od anonymních čtenářů (což nijak nehrotím). Snad vás to částečně uspokojí :) 

1.) Anonymní: Aká je tá tvoja druhá práca?
- nemám žádnou druhou práci, v současné době nemám oficiálně žádnou práci, ale mám možnost si vydělat peníze jakousi dobrou výpomocí pro jednoho známého a přicházím tak jednou za čas k dobrým penězům, které dostanu rovnou na ruku a nečekám na výplatní období (které mimochodem totálně nesnáším!).
-
2.) Anonymní: Na jakou VŠ se chystáš jít? :)
- je to vysoká škola v Praze, takže se nikam nakonec nestěhuji (i když bych ráda), zaměření školy je ekonomické a největší (a pro mě velice podstatná věc) výhoda je, že je to státní škola. 

3.) Martina: jaké je tvé pravé jméno? :)
- R., tolik jmen na R. zas není, tudíž co si budete myslet je na vás :) 

4.) Cath. Willette: Christina Aguilera nebo Coldplay? :)) Nejoblíbenější seriál, film a píseň aktuálně v tuhle chvílku..? 
- Tak Christina je pro mě zpěvačka #1, její hlas zbožňuji a to se jen tak nezmění, ale přeci jenom od Coldplay znám všechny písničky :) Seriál pro mě zůstávají navždy Friends, potom The Vampire Diaries a Gossip Girl. Filmy jsou u mě různé, teď je to Sněhurka a lovec. Písnička pro mě vede v současné době Turn up the love Far East Movement :) 

5.) Kris: 1.plánuješ se zvěřejnit někdy? 2. mělas někdy nějaké přítelkyně?(myslím tím vážný vztah s holkou) 3. jaké barvy máš vlasy? 4. seš hubená , normální , nebo při sobě? promiň , asi je to dost osobný klidně na to neodpovídej , prostě to smaž pokud nechceš odpovědět:) 
- 1. Někdy bych se chtěla zveřejnit, alespoň fotku, ať víte, že jsem reálná osoba :D Ale opravdu neočekávám, že bych po zveřejnění začala vést osobní a deníčkovský blog s pravidelnou dotací fotek. 2. Jednu malou chvíli jsem jakoby částečně chtěla chodit s holkou, ale dotyčná si to po nějaké době rozmyslela a vrátila se ke svému bejvalému přítelovi se slovy, že na holky asi fakt nebude. 3. Moje vlasy jsou přírodně hnědé. 4. Jsem holka krev a mlíko, nejsem žádná vyzáblina a nikdy bych nechtěla, ale samozřejmě nejsem ani nijak obézní, mám prostě podle mě tak akorát postavu. 

6.) Anonymní: V priemere koľko tort, zákuskov a koláčov upečieš za jeden mesiac? :D
- Tak v současné době se moc doma nenacházím, takže je to poměrně omezené. A hlavně se to řídí i podle toho, zda doma mám suroviny, ale tak třeba jednou týdně něco upeču, pokud je sezona (narozeniny, oslavy, párty), tak toho upeču docela víc :) 

7.) Anonymní: Máš nějaké zlozvyky, kterých se nemůžeš zbavit? 
- Žárlivost, nedůvěra, kousání nehtů v nervozitě a lenost. 

8.) Ňuffí: Jak dlouho už "bloguješ" Co zapříčinilo přestěhovat se z Blog.cz na Blogspot.cz ? :) A teď k životu, oblíbená zmrzlina a kniha ? :PP :)
- Bloguji tak jako tak už asi 6 let? Začala jsem cca ve 13 letech, tak možná už přes 6 let a samozřejmě jsem začínala na blog.cz. Důvod stěhování byl takový, že do teď se nemůžu na svůj blog přihlásit. Silou vůle se dostanu do nastavení, ale nikdy do psaní článků a ani admini si neví rady, tudíž jsem v nastavení článků změnila nadpis a šla jsem na blogspot. Oblíbená zmrzlina je citrónová, tu miluji! A kniha asi Sluha dvou pánů. 


9.) Jani...: tak jako naschvál já jsem na blog nějak přestala chodit a ty jsi zase začala.. :) Upřímně dříve jsem moc nechápala, proč si chráníš tolik soukromí, ale ted to začínám chápat.. jo jak jsem si četla pár otázek na Formspring nemálo jsem se smála :D jak někdo může chtít at si vyfotíš oko :D promin přišlo mi to celkem vtipné .. otázky:) Jak si užíváš prázdniny? Máš brigádu prázdniny? Proč jsi se rozhodla přejít z blogu tady? :) Co máš nejraději za jídlo? Když tě baví vaření pečení je něco co neumíš a chtěla by jsi umět? Potkala jsi se s někým s blogu? Jaké máš plány do budoucnosti? To je asi vše :) Měj se krásně a užívej si prázdniny :)
- Tak prvotně děkuji za pochopení, že si soukromí chráním a že mě někdo chápe. Prázdniny si zatím užívám vcelku normálně a nijak extra, nic se neděje letos. Brigádu "částečně" mám (už jsem se zmiňovala v předchozích odpovědích). Důvod mého přechodu jsem zmínila v předchozí otázce, nicméně mě to na blogspot táhlo, zkusit si něco nového. Jako jídlo miluji pizzu a těstoviny se sýrovou omáčkou. Jestli je něco, co neumím? Tak jako v životě jsem neuvěřila všechna jídla na světě, ale ráda bych uměla třeba tak dokonale dobrou svíčkovou jako můj táta a guláš jako moje babička. Ano - už jsem měla s někým sraz z blogu. Budoucnost je nejistá - rozhodně chci zvládnout vysokou a v té době už bydlet někde pryč od rodičů a vydělávat si. 

10.) Daggi: Ahoj Bonitko, zaujali mě ty voje recepty a už jsem nějaký vyzkoušela a fakt se to povedlo, bylo to výborné. Nechtěla by jsi ještě nějaký přidat ? Děkuji :) Pá Daggi
- Určitě mám v plánu nějaké recepty dále přidávat. Jestli se někdy brzo odstěhuji a dokážu si slušně vydělávat na jídlo, zavedla bych buď tento nebo jiný blog přímo na jídlo. 

11.) Anonymní: V kolika letch jsi přišla o panenství? Bylo to hezký?:) Máš v některých chvilkách ráda své rodiče? A proč jsou vlastně na tebe tak ošklivý? Kdy jsi se považovala za největší rebelku? Co ráda posloucháš za hudbu? Jakou máš postavu:)? Uděláš zase nějaký skvělý recept:)? Dokázala by jsi medovník:O? jestli ne, tak stačí i jiný recept?:) Měj se hezky:)...pěkné prázdniny:) 
- Panenství jsem ztratila tuším někdy v 15-16letech. Hezké to bylo, bylo to s člověkem, kterého jsem dlouho znala, chodila s ním a milovala ho, takže lepší to být ani nemohlo. Někdy se najdou chvilky, kdy své rodiče mám ráda, ale bohužel jich není tolik. Proč jsou na mě takoví? Jde asi o výchovu, oni byli nějak vychováni, tak dostávám tu samou výchovu i já, jenže v současné době to není takové, jaké to bylo kdysi a proto to nejde. Jsem jedináček, oni jsou z více dětí. Máme hodně odlišné názory (třeba ohledně vysoké) apod. Kdy jsem byla největší rebelka? Jelikož jsem od svých 15letech do 19let byla v dlouhodobém vztahu, tak nějak jsem přeskočila to kritické období a po tehdejším chvilkovém rozchodu jsem dohnala tak nějak všechno, co jsem mohla i s úrokami. Nicméně teď jsem taky docela rebelka ve svých dvaceti letech. Hudbu mám ráda taneční, ale poslouchám vše. Postavu jsem popsala už v jiné otázce. Recept klidně ráda udělám, medovník bych dokázala, není tak těžký, jak to vypadá :) 

12.) Martina: miluješ mě? :D
- NEJVÍC <333 (toto je nejlepší blogerka světa, hned bych si ji adoptovala) :D 

13.) Anonymní: 1) Kdysi jsi napsala článek (asi 2-3měsíce zpět), že chceš zhubnout do plavek, nebo tak něco. V komentářích jsem pak našla odkaz na blog, kde jsem našla to geniální cvičení 30 DAY SHRED. Nejsem si jistá, ale mám pocit, že jsi reagovala pozitivně, tak co, zkoušela jsi to cvičení? :) 2) Kde všude jsi byla v cizině? 3) Co je tvůj sen? Ceho by jsi chtěla jednou dosáhnout?
- 1. Tehdy jsem na to reagovala nadšeně, ovšem časové podmínky mi to neumožnili, tudíž jsem to nezkusila a mrzí mě to. Možná se k tomu dostanu v průběhu studia. 2. Byla jsem ve Španělsku, Řecku a Skotsku. 3. Můj sen je být šťastná a zdravá až do smrti. 4. Dosáhnout bych chtěla toho, že dodělám vysokou, budu mít parádní práci, peníze, manžela a krásné děti. 

Takže.... tohle jsou vaše otázky, no dalo mi to zabrat :D 
U některých otázek jsem se musela opravdu zamyslet, ale snad jste spokojeni :)

4 komentáře:

  1. taky bych jednou chtěla, dobře placenou práci, co mi bude bavit, manžela a minimálně 2 děti :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsi na holky? :)
    Nebo ten dlouhodobý vztah je s klukem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přes 4 a půl roku jsem byla s chlapcem, holky se mnou nevydržely moc dlouho.

      Vymazat

Děkuji za komentář :)