úterý, srpna 21, 2012

Věřte nebo ne, opalovat se nemůžu.

Ciao, tak se vám ozývám.

Rychlé shrnutí pár posledních dní - v pondělí jsem se šla s kamarádkou grilovat do Žlutých lázní (je to pro mě stejná fobie jako ostatní přelidněné prostory - už tam nechci!! okej, ve čtvrtek tam jdu zase). Nic moc nepomohlo, moje bílá postava zůstává stále bílá a nejsem ani kousíček opálená (to jsem za těch 20let už zjistila no). Po tom, co proběhla další geniální hádka s rodičena (jop, zase spolu nemluvíme, tentokrát jsem si vyslechla i nadávky), tak odjeli pryč a já byla díky bohu sama "doma" a mohla jsem relaxovat. Dneska jsem byla na svém nejdelším pracovním pohovoru světa (od 14hodin do 18hodin). Od dvou to byl hromadný styl pohovoru, třeba představení v ajině, následné "hry" s ostatníma spoluúčastnicema a další kraviny. Dále vybrali po 15minuté pauze jen 4 další (neuvěřitelné, vybrali i mě) do užšího výběrového kola, co bylo už individuální. Ovšem, každá tam strávila individuálně 30 minut a já byla třetí na řadě (ano, čekala jsem tudíž hodinu a půl na to až přijdu na řadu, chudák slečna co byla poslední). Ozvou se do konce týdne, nečekám to nijak slavné jako vždy ...

Jiné novinky? Mám novou peněženku, při pondělím opalováním jsem měla krásnou společnost (labuťě) a jelikož je to doma na ostří nože, moje obědy a večeře vypadají jako lehká snídaně.
ultra-tajná labuť | každodenní obědo/večeře | .. když sluníčko moc otravuje | čiči peněženka

7 komentářů:

  1. Já se taky neopálim. Nikdy...ani když se celý prázdniny vyvaluju, jak vorvaň na slunci:D! A labuť je krásná:)! Jídlo chutné! Slunce žhavé! A peněženka fakt pěkná:).

    OdpovědětVymazat
  2. Naštěstí se opaluju rychle, mám pěkný nádech do hněda, ale příští týden jedu na dovolenou tak chci přijet jako černoch :D Ty to máš s těmi rodičemi opravdu těžké, ach jo :( Peněženku mám podobnou, mám ráda takový vzor.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ti přeju ať ti to vyjde! :)
    Peněženka je pěkná!

    OdpovědětVymazat
  4. to já se včera pěkně opálila na Hrachách :D :) to se neopálíš i když seš u vody? o.O Ježiš..to si musela bejt pěkně otrávená z toho čekání..:/ Stylová peněženka! :)

    OdpovědětVymazat
  5. No když jsem se poprvý podívala na tu fotku, tak jsem labuť fakt neviděla, ale dobrý, no :-D. Všichni chválí peněženku, ale mě se strašně líbí ten lak na nehty!
    Jinak trénink. No, žiju a to je hlavní. :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Jak koukám hodně lidí teda nespalo :D
    Ta labuť je živá?:DD

    Téda tak tomu se říká set sakra dlouhý pohovor, nějak náročný ne? Držím palce at ti to vyjde.

    OdpovědětVymazat
  7. ano, když tak tě odkážu na svou recenzi: http://karinka28.blog.cz/1206/recenze-essence-eyeliner-pen-linky-ve-fixu

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)