neděle, října 07, 2012

To byla doba!

Jste nečekali, že se ještě ozvu, že?

Jak to jenom shrnout? Neměla jsem absolutně vůbec čas. Od září jsem nastoupila do práce, kde jsem trávila skoro každej den, následně mi začaly tréninky a od října v tom začla jet i škola. Upřímně? S vysokou to nevidím moc slavně, matematiku totálně nedávám (takhle to dopadne, když má člověk dva roky pauzu od matiky, špatná volba). No nebude mi to vadit, můj sen byl dostat se na vysokou, ne ji vystudovat. Nicméně mě to mrzí, ale s tím nic neudělám. Nemám už vůbec čas na nějaký blog. Občas sem zajdu a jen se dívám po blogách (ani nereaguji) a koukám třeba po blogách s jídlem (jako vždy).

Nicméně, včera jsem měla třeba oslavu ve stylu Moulin Rouge (výrazy lidí, kdy v MHD jedu jako totální šlapka, jste měli vidět!!), užila jsem si to až až a ještě teď mám úsměv na tváři (není to z alkoholu).

Teď se budu loučit a ... někdy třeba zase ahoj.

15 komentářů:

  1. slovo skúška je od slova skúsiť:-)

    OdpovědětVymazat
  2. "můj sen byl dostat se na vysokou, ne ji vystudovat." - Tohle mě dostalo :D No každopádně držím palce, přeju pevný nervy a ať se do toho co nejrychleji dostaneš :)

    OdpovědětVymazat
  3. no hele ty bonito nymfo, moc mě neštvi! koukej si na mě udělat někdy čas, když už se teď vyskytuji často v Praze! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aaaaaaaj.. karambááááá.... :D
      musíš mi zaslat tvůj ženiální rozvrh, kdy máš čas :D

      Vymazat
  4. doufám, že to někdy bude brzo! :))

    OdpovědětVymazat
  5. jsem ráda,že že jsi aspon v ramci moznosti štastná:) s tou oslavou bych si dala říct.vždycky jsem chtěla zažít něco takoveho,jak bylo v Protivnych sprostych holka,že se zam oblikly za kralicky a nemeli na sobe skoro nic..jo,asi mam divne chute:DDale což:D

    OdpovědětVymazat
  6. Ten cas absolutne chapu, taky mam skolu, praci + i svuj zivot :)) a clanky moc nestiham a na blogu mi to davaji pekne sezrat, ale hold mi pracujici to nemmame dvakrat nejlehci :D a tobe at usmev na tvari zustane :P

    OdpovědětVymazat
  7. tak ať to všechno nějak zvládneš ;) a je jasný,že když máš tolik práce,tak nemůžeš psát články tak často no..

    OdpovědětVymazat
  8. Holka to zvládneš už po tom co sis našla práci, ty jsi prostě dříč, z tebe by si mělo hodně lidí vzít příklad, tvůj blog mi hodně chybí, užívej života, at se ti daří a sem tam se kočko ozvi!

    OdpovědětVymazat
  9. Od tý doby, co jsem začla pracovat, tak jsem s blogováním taky víceméně skončila...

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Boni bylo by ještě možný, že by si pro nás udělala rychlý layout už jednou si nám ho dělala, ale nevím jestli si vzpomínáš :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojda. Ráda bych Tě pozvala na můj web, který je zaměřen především na poruchy příjmu potravy, ale pozor- ne thinspo, ba právě naopak.Najde tam recepty, které nikde jinde nenajdeš..převážně clean eating, tipy, články postřehy...a v brzké době se rozjede projekt na pomoc lidem s PPP, jen čekáme s kamarádkou, kdy ho schválí krasna.cz. Na blog určitě mrkni, každopádně si tam najdeš to "svoje". A pokud by se ti u mě opravdu moc líbilo, můžeš se přidat mezi mé Followers aneb pravidelné čtenáře (v levém sloupci mého blogu). Přeju krásný zbytek dne. Andie
    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. To byly časy... :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Bonitka ako sa máš? :) Dnes som si náhodou na teba spomenula, sledujem ťa ešte od čias lovehouse a je mi strašne ľúto, že už sa o tebe nič nové nedozvedáme.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)