středa, května 02, 2012

Good luck .. maturanti.

Tak v první řadě chci říct maturantům, že jim držím palce. Jelikož jsem jedna z těch, kteří si tím už prošli, tak opravdu můžu říct, že vím, jak se teď cítíte. I když .. jsou tu jistí jedinci, co mají maturitu na háku (doufám, že dotyčná ví, že myslím jí) :D Státní maturitu dáte všichni, nejste žádní blbci, takže s tou si hlavu nedělejte. Horší jsou pak prostě školní předměty, ale věřím tomu, že jste to nenechali jako já, když jsem maturovala (ano, pamatuji si, jak jsem odpoledne v 16:30 šla na ústní zkoušku z češtiny a v 12:45 jsem poprvé oficiální tiskla své čerstvě vypracované otázky) :D 

Jinak v práci se to konečně chýlí ke konci. Šéfka mi jako rozlučku zadala ten úkol s tím dortem a tunou minidezertů. Dneska jsem tvarovala dort, je to 1x1 metr dort, těžký jako prase a všude nějaké kopce, hory nebo baráčky. Masakr .. možná vám ho zítra vyfotím (jedu totiž složit a dodělat ten dort přímo do té firmy a mám na dodělání jen dvě hodiny). Jsem na to opravdu zvědavá .. 

Jak jsem přišla domů, tak jsem hladověla. Přišla jsem dneska zase někdy v půl šesté, od rána v práci a bez jídla. Tragické. Tak jsem si koupila pizzu, novou Fantu, kterou jsem hledala už milion let a jelikož si svůj oblíbený pudr kupuji zásadně jen ve slevě, tak jsem dneska kápla na 25% slevu. Me gusta <3 


8 komentářů:

  1. já už se vidím, to učení určitě nechám na poslední chvíli! :D

    OdpovědětVymazat
  2. haha kočko! troufám si říct, že myslíš mě, nebo jsem moc namachrovaná? :DDD upřímně řečeno, já to fakt mám na háku, ale utěšuji se tím, že nejsem sama, co jsem dneska koukala, všichni byli tak nějak v pohodě :))
    ty bláho ten dort vyfoť!

    OdpovědětVymazat
  3. Takový práce s tima dortama máš a stejně se to pak sní :D
    Před chvílí jsem dovečeřela, ale z té fotky mám zase hlad! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Díky že mi držíš palce:-D Ale ten dějepis mě v didaktickém testu lehce rozhodil. Jinak na státní jsem se vůbec nepřipravovala, na co... otázkou je jak to dopadne. Jak píšeš, to nejhorší nás čeká.

    Mimochodem ty žiješ realityshow Báječné dorty co:-P

    OdpovědětVymazat
  5. Nová fanta je výborná a pizzu snad ani nemusím komentovat :D A tenhle pudr je taky můj nej :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mhm, je ta fanta dobrá? Mám strach z nových věcí ale strašně mě láká. Jinak dost lidí co znám teď maturuje tak jim držím palce. :)

    OdpovědětVymazat
  7. brácha a přítel dělá maturitu :) ale vůbec se neučej skoro :/ tu fantu budu muset ochutnat někdy :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)