středa, května 23, 2012

Sun, sun, sun

Dneska je teda vedro na padnutí. Solidně to se mnou fláká (potím se jak fretka, protože tu uklízím a nebo cvičím), tak jsem se na to teď vykašlala a dala jsem si pohov. Udělala jsem ledovou citrónovou šťávu zředěnou s ovocným čajem, zapla jsem si Friends (já vím, zase je sleduji, jsem strašná slepice) a flákám se. Mamka je doma a spí, tak plánuji k večeru upéct nějakou buchtu. Ale ještě předtím mě čeká doučování z matiky (no to dopadne zase.. posrané logaritmy před X lety jsem uměla, teď nevím nic). 
Jediné, co jsem dneska hlavně dělala, tak byl můj (ženiální) výtvor a to v podobě džínových kraťásků ozdobené květinovaným vzorem. Nikdy jsem kraťásky nenosila, ale letos jsem si je chtěla koupit, ovšem proč si je kupovat, když si je můžu vytvořit (moje tuna džín, které jsem nedávno protřídila, se dneska slušně hodila). Takže šmik šmik kalhoty a odzobení a je to. Jsem s nima strašně spokojená (na fotkách vidíte nekopletní úpravu, jsem daleko víc ozdobené).

 

18 komentářů:

  1. ty džíny jsou super, máš pravdu asi s toho vedra umřu, ale počkej v létě, až bude 40...:D jestli bude..

    OdpovědětVymazat
  2. šikovná, takhle se mi to líbí - tvořivá Bonitka! :D
    a nečum furt na FRIENDS, pakouši ;DD :*

    OdpovědětVymazat
  3. takové uzoučké džíny :) jakou máš velikost, jestli se můžu zeptat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úzké? tak to je určitě jen optický klam, jsem správná holka z krve a mléka, velký zadek, macatá stehna a velké kozy :D Kalhoty nosím do 40 tuším .. Záleží na obchodě, bohužel ..

      Vymazat
  4. Taky jsem si udělala kraťásky a nikdo to nepoznal. Přátelé, ach jak já ten seriál miluju.:D. Doučkou? Jo to jsem měla taky dneska, štěstí, že už ho mám za sebou. Wohoo..

    OdpovědětVymazat
  5. Proč jste všichni tak šikovní? Já kdybych se rozhodla vyrobit si z riflí kraťásky, asi by se na mě brzy rozpadly. :D Ale vypadá to bombově. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty džíny vypadají moc dobře:)

    OdpovědětVymazat
  7. To vedro dneska bylo super! Tedy až po tom co jsem přišla domů a převlekla se do kraťas a tílka a šla se ke kámošce opalovat. Cesta ze školy byla příšerná, nějak jsem ráno neodhadla počasí a šla v tmavých džínách. Vážně jsem se málem upekla.
    Na výrobu kraťasů se taky chystám. Prvně si zkusím udělat ripped džíny, což se mi určitě nepovede, takže je pak ustřihnu na kraťasy :D Ty tvoje vypadají suprově!

    OdpovědětVymazat
  8. jsi nějaká aktivní:D:D ... úklid, pečení(teda možná), výroba kraťásků:D (jsou mimochodem krásné!!) .. doučko:D děláš toho dost:D tím já se chlubit nemůžu:\\:D:D:D a Friends:D klasika:D

    OdpovědětVymazat
  9. Jojo, Bonitko, je to blbost, ale bohužel mám dohodu o pracovní činnosti a dneska jsem se ptala na ÚP a řekli mi, že pokud mám zmiňovanou dohodu, tak musím platit i daň. Což se mi zdá fakt jako blbost, aby za mě ÚP platil daň a já pak odváděla daň z brigády.
    Téééda, ty jsi šikovná, to já byla dneska opět v práci, od 1 do 8, vyšťavená jsem a to jdu ještě zítra, pozítří a v sobotu. Volníčko až v neděli :( A to zas strávím s učením.

    OdpovědětVymazat
  10. jo dneska bylo to počasí fakt napadnutí :D na Přátelé jsem se dřív taky dívala, je to dobrej seriál! :D a ty kraťase jsou hodně dobrý :)) povedlo se ti to! :)

    OdpovědětVymazat
  11. No když jsem na pracáku, tak si můžu vydělat brigádně do 4tis.měsíčně a tohle mám právě já. Když to překročím, vymažou mě z ÚP. Je to padlé na hlavu.

    OdpovědětVymazat
  12. Přátelé - jeden z nejlepších seriálů prostě, až dojedu skrytou vášeň, asi se na ně taky podívám :D díváš se online, nebo stahuješ? :) a ani mi nemluv o vedru! já čekala, že se alespoň večer ochladí a ono 1 ráno, a já nemůžu spát, protože bez peřiny prostě neusnu a pod peřinou bych umřela :D A ty kraťasy jsou úžasný :) taky si chci nějaké vyrobit, i kdybych je neměla nosit, tak se alespoň trošku zabavím :D jooo a ještě musim dodat - fuj, fuj logaritmy a celkově matika! :D

    OdpovědětVymazat
  13. všichni začínají dělat kratase ze starých riflů ! taky už to mám v plánu a vymýšlím který rifle použiju :D

    OdpovědětVymazat
  14. jsi šikovná,ty kratasy vypadají dobře ;D:)
    taky jsem byla kdysi totalne zažraná do Friends :D
    http://thesecondchance.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. hééj tak ty vypadají ženiálně! :DD :)néé vážně jsou moc pěkný a ta kvítečkovaná kapsa je dokonalá! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Jo vcera bylo fakt vedro! :-/ Dneska uz to jde. A ty kratasky jsou fakt perfetkni! hodne skvelej napad asi se budu inspirovat :)))

    OdpovědětVymazat
  17. ty kratasky se ti moc povedli, ja jsem stastna ,že je mám doma,protože když je fakt vedro tak jsou dost příjemné na nošení

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)