pondělí, června 11, 2012

Zítra touhle dobou se budu smažit u matiky a ajiny

Zdravím, tak jsem se rozhodla lépe se ozvat, vložit nějaké fotky, aby to tu nebylo smutné. Zítra píšu přijímačky, tak na mě myslete. Nějak extra to nehrotím, protože vím, že to nedám a jen tak jsem zbytečně vyhodila peníze vzduchem. Můj zdravotní stav je slušně v háji. Během týdne jsem si furt dělala těstoviny s masem a sýrovou omáčkou, tak myslím, že si od toho dám na chvíli pokoj. Od neděle mám u žeber luxusně skříplý nerv a špatně se mi dýchá a docela to bolí. Do toho mi teď bolí hlava, je mi zle z nových prášků, co beru na posílení vlasů, nehtu atd. (takže je pěkně vysadím) a bude klid. Jinak máme doma nový přírůstek a to malého králíčka (následně zítra půjde mamčině kolegyni na barák, prý vždycky chtěla králíčka), tak ji mamka udělala radost a prozatím ho máme doma my (je fakt boží).

19 komentářů:

  1. Bonitko, zítra ti věřím, to dáš! Ani já si nevěřila, bulela jsem doma jako malá, že to bylo těžké, že mi ani kurz za 800,- nepomohl a stalo se neočekávané - vzali mě. Příští měsíc jedu na zápis a věřím, že i ty budeš mít takové štěstí jako já. Ten králíček je úžasný, taky jsem chtěla mít králíčka, ale naši zakázali, protože máme doma morčátko a teď už i jorkšírskou holčičku a tak naši už nepovolí další zvíře :D

    OdpovědětVymazat
  2. Králík je boží! Jinak na ty vlasy zkus Biosil. Po vysazení hormonů mi vypadávaly celé chuchvalce a co beru Biosil, podstatně se to zlepšilo=)

    OdpovědětVymazat
  3. Bonit, musíš si věřit a dokázat to (držím pěsti) :-).. králík je rozkošnej... a zvládni to, myslím na tebe :-) Zatím se měj.

    OdpovědětVymazat
  4. sakra bonito!!! 'ať už si myslíme, že něco dokážeme,nebo nedokážeme,, vždycky budeme mít pravdu' :D liskni si!!! a věř si! jaképak nedám to:D!!!! dáš!:** ... shit, tak ty prášky vysaď a snad to bude lepší:)) .. a králiček je boží.. btw: jídlo, ty těstoviny:D vypadá luxusně!

    OdpovědětVymazat
  5. Můžu se zeptat co si nedávno úspěšně vystudovala? .. Jinak doufám, že příjmačky dopadly dobře! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je tomu už rok, co jsem úspěšně vystudovala a odmaturovala z Obchodní akademie :)

      Vymazat
  6. Ty přijímačky zvládneš, budu na tebe myslet. :)

    OdpovědětVymazat
  7. uvidíš že nakonec ty přijímačky dáš !:) jinak ty těstoviny byhc si hned dala - je to jedno z mých nejoblíbenějších jídel ♥ .. a uzdrav se sakra !!

    OdpovědětVymazat
  8. Tyjo, doufám že to zvládneš, strašně bych ti to přála :// Ten králíček je bohovský♥ taky jsem chtěla, když mi umřelo morče, ale nakonec jsem od toho nějak upustila)

    OdpovědětVymazat
  9. To mě mrzí,že ti neni dobře, zítra ti přeji hodně štěstíí na přijímačky :)

    OdpovědětVymazat
  10. taky mám králíčka! oni jsou prostě nejroztomilejší :)
    tak popřej budoucí majitelce ať se pěkně stará :)

    OdpovědětVymazat
  11. Králíček ^^ Také máme :) A to jídlo, co mi to děláš! :)

    OdpovědětVymazat
  12. ten králíček je úžasnej :-) můj malej brácha má podobného :-)

    OdpovědětVymazat
  13. ver si trochu s tema prijmackama! :-)) dokud jsi to nezkusila, tak nemuzes preci rict, ze to nedas :-) drzim ti palce, aby se to povedlo :-) a budu na tebe myslet! :D
    ten kralicek je krasneeej .. a at je ti lepe! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty těstoviny vypadají dobře a králíček je sladkej :)))
    Budu držet palce u přijímaček :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tak si občas dělám se sýrovou omáčkou, ale nedávám tak kousky masa. Jenom nějaký salám nebo šunku. Je to potom rychlejší :D
    Hodně štěstí u přijímaček a nevzdávej to předem, věř si! ;)

    OdpovědětVymazat
  16. jójó,určitě to taky zase někdy upeču,ale chci zkusit taky konečně cheesecake :D ale kokosové řezy jsou výborný!! :D :)

    OdpovědětVymazat
  17. Zítra na tebe budu myslet :D Já zase píšu závěrečnou písemku z češtiny.. :/
    Mám chuť na ty těstoviny :DDD

    OdpovědětVymazat
  18. Chudáku, s tím zravím, tak to mě mrzí. Snad už to bude lepší. Moc ti držím palce na přijímačky a neboj, určitě to vyjde a když ne, tak se nic neděje - i to patří k životu. Já jsem měla dneska zkoušku - taky slušné nervy :D.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)