čtvrtek, července 12, 2012

Parádní nálada, konečně!

A je to tady zase - konečně mám zase dobrou náladu :) To, že jsem se sice včera (zase) pohádala do krve s rodičema a větší přednáška mě bude čekat tento víkend (proto nenápadně plánuji akce a zdrhnutí z bytu, abych doma nemusela skoro vůbec být), tak mi nezabránilo, aby můj včerejší katastrofický den zničil ten dnešní super den. Od rána to šlo vcelku dobře až na to, že jsem měla zablokované záda (už je to v pohodě). Jela jsem totiž na zápis na moji vysokou školu. Co jsem nečekala je, že od dnešního dne UŽ jsem student (takže v pondělí letím na pracák a polibte mi zadničku). Tím pádem mi to usnadní hledání práce, kdy nemusím hledat JENOM práci na poloviční úvazek nebo na DPČ. Paráda. Další dobrá zpráva se už týká mého milovaného fotbalu, ale nechci říkat, co přesně to je - soukromí si stále držím :D Ale jedná se o prázdninovou akci, na kterou jsem nemohla a nakonec se něco změnilo a můžu :) Těším se! 

Nyní jsem se vrhla na těstovinový salát se zeleninou, ale stejně mám ještě hlad :D V nejbližší době chci zkusit jednu vychytávku, kterou jsem našla u nás doma a máme ji tu asi milion let (bůhví zda to bude fungovat). Jde o pomocníka na kynuté těsto, kdo s tím má zkušenosti, nechť napíše svoje názory. Nicméně pro vás na to udělám recenzi, až budou doma vajíčka, které na těsto potřebuji :D

SLIBOVANÝ POMOCNÍK, BRZY SE TĚŠTĚ NA RECENZI, JAK TAKOVÁ VYCHYTÁVKA FUNGUJE

9 komentářů:

  1. Taky jsem byla na zápise a taky jsem dnešním dnem studentkou, takže příští týden navštívit pracák snad naposledy, alespoň v tomto roce :D jinak jsem ráda, že už je to u tebe lepší :)

    OdpovědětVymazat
  2. No mě ten pomocník moc nefungoval :-D ale beztak to bylo zase mnou :-D Noo a dobrá nálada je konečně tady! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Je nejvíc fajn, že máš dobrou náladu:-)) achjo, ty rodiče:( ten salát vypadá úžasně!! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. No je to tak z části. Překládám si to se slovníčkem, s mamkou, něco já a částečně i strýček google. A pak je z toho takovej menší mišmaš.. :/ ale mám tak asi 11 článků, ty už nechci předělávat, ale pak se zase na to vyprdnu :-D

    OdpovědětVymazat
  5. shit zas doma:\\ ... jen zdrhni:D ať máš klid!:D a tak pracák ti závidím:DD tam musím v pondělí:D ... a jinak s fotbalem dobře!!! ... konečně se zase všechno obrátilo na dobrou stranu!!!:)) .... to nepoužívám :D ale recenzi hoď:D:** .... btw: ten designek už by se mi šikl:D vykuť něco kočko:*** (prosííím)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty těstoviny vypadají luxusně. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky bych byla ráda kdybych se dostala na VŠ nebo VOŠ. Ale k mojí smůle musím dodělat v září opravné zkoušky a potom můžu jenom doufat, jestli mě někam vezmou.
    Ten těstovinový salát vypadá dobře :-))

    OdpovědětVymazat
  8. těstovinový salát mám strašně ráda :) ta vychytávka by mě zajímala, tak se už těším na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mňaaaaaaaaaam, těstovinovej salátek <3 Udělej mi taky:DDD to teda nevim, ja jsem si na kynuty těsto nikdy netroufla:D Tak třeba pomocnik bude fajn:D.. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)